Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Nem marad el a tanárok és a diákok köszöntése

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-06-01 12:05:00

Mint arról híreinkben hallhattál, több fronton is heves indulatokat váltott ki a város vezetőiből, hogy ki hogyan értelmezte a pedagógusnap körüli erkölcsi kötelezettségeket.

Hirdetés

Hirdetés

Bár a városvezetés tavaly egyértelműen állást foglalt amellett, hogy a jövőben átengedi a Klebelsberg Központnak, mint fenntartónak az intézmények dolgozóinak ünnepségét, egy családiasabb körű fogadást mégis rendezett volna a város, amelynek kapcsán több képviselő is hangot adott nemtetszésének.

Dr. Bálint József polgármester a történtek kapcsán rádiónknak elmondta, hogy elismerését városunk pedagógusai és kiemelkedő eredményt elért diákjai felé tolmácsolni fogja, hozzátéve, hogy a saját fenntartású intézményeik munkatársairól sem feledkeznek meg, míg az állami iskolákban dolgozóknak a KLIK fog hivatalos ünnepséget tartani.

 

Dr. Bálint József kalocsai polgármester hangsúlyozta, hogy a korábbi gyakorlattól eltérően fognak mostantól köszönetet mondani a pedagógusnap közeledtével a szakma képviselőinek.

Mint mondta, azt a vádat is visszautasítja, hogy pénzhiány miatt nincsen korábbról megszokott ünnepség Kalocsán – a kiváló tanulók jutalmazásának költségeiből az idén is kiveszi a részét az önkormányzat.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó