Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Nem látod a képen a kalocsai uszodát? Pedig ott van az!

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-10-04 13:41:43

A kalocsai Városházán kedden délután tartott bemutatón ismerkedhetett meg a szélesebb közönség azokkal a tervekkel, amelyek a Jövőnk Energiája Térségfejlesztési Alapítvány támogatása nyomán valósulhattak meg a jelenlegi uszoda fejlesztésére.

A látottak fényében nem egyszerű beruházásról, hanem a jelenlegi létesítmény totális újragondolásáról és átépítéséről szólnak az elkészült tervek egy nyolcezer négyzetméteres létesítményről szólnak, vízicsúszdákkal, kültéri medencékkel, kiterjedt wellness szolgáltatásokkal, és egy minderre épülő, négycsillagos szállodával, amelyek teljes költsége meghaladja a 4 milliárd forintot.

Az eseményen, amelyen dr. Bálint József polgármester köszöntötte a megjelenteket elhangzott, hogy mindez csak akkor valósulhat meg részben, vagy egészben, ha sikerül rá pályázatot nyernie Kalocsának.

A tervekről a Forma Zrt. építészétől, Kurucz Szabolcstól tudhatsz meg többet.

Kurucz Szabolcs, a Forma Zrt. építésze a kalocsai uszoda fejlesztésére készült tervek bemutatóján kiemelte, hogy a sport- és szabadidős létesítmény, amelyet a jelenlegi helyén terveznek, csírájában sem hasonlít majd az évtizedek óta ismert építményhez.

Ellenben föld és zöld terület borítaná – mondta.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó