Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Nem kell belépőt váltani a KFC szezonzárójára

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-06-03 12:17:00

Végéhez ért a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság, melyben idén is a III. helyen zár a Kalocsai FC.

Hirdetés

Hirdetés

Márton Zsolt csapata szombat délután öt órakor a második helyen álló Tiszakécskét fogadja, majd a mérkőzés után a díjátadón vehetik át a jól megérdemelt bronzérmet – tudtuk meg az edzőtől, aki arról is beszámolt, nem számítanak sétagaloppra a szezonzárón.

Fotó: Event Photo Servvices Hungary - facebook

Ahogy azt Márton Zsottól hallotta, a szeztont búcsúztató utolsó meccs sem lesz egy sétagalopp a KFC számára. Azonban a szurkolók buzdítása sokat segíthet a fiúknak. A szombati ingyenes focifiesztára régi és új drukkereket, érdeklődőket is vár a klub. Az, hogy a zárófordulóra nem kell jegyet váltania, egyrészt egy köszönetnyilvánító gesztus mindazon szurkolók felé, akik egész évben kiálltak csapatuk mellett. Másrészt Király Róbert klubelnök reméli, hogy ezen kezdeményezés után a következő szezonban még többen látogatnak majd ki a KFC hazai mecccseire.

A Kalocsai FC még egy különlegességgel készült az idény finishére: Egykori focistájuk, Tóth Dani (aki nem mellesleg kiváló fotóművész) elkészítette a gárda 2015/2016-os tablóját, amelyet Ön is megvásárolhat a KSE pálya bejáratainál illetve a büfében.

Így örült tavaly a KFC a bronzéremnek

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó