Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Belföld

Nem engedik szabadlábra Rezesovát

Szerző: Korsós Éva, – 2013-10-30 07:17:27

Elutasította a Gödöllői Járásbíróság a halálos közlekedési baleset okozásával vádolt szlovák Eva Rezesova és védője azon indítványát, hogy a vádlott szabadlábon, illetve házi őrizetben folytathassa védekezését - közölte a Budapest Környéki Törvényszék szóvivője.


Koszta János elmondta, hogy a büntetőper tárgyalásának végén a bíró kihirdette a végzést, amely szerint nem helyezhető szabadlábra az a szlovák állampolgár, aki a vád szerint ittas állapotban, az autójával a megengedett sebességet jelentősen túllépve négy halálos áldozatot követelő közlekedési balesetet okozott tavaly augusztus 21-én hajnalban az M3-as autópályán.

A bíróság az óvadék melletti házi őrizetre vonatkozó indítványt is elutasította, így a 36 éves vádlott több mint egy év után továbbra is előzetes letartóztatásban marad.

A szóvivő közölte azt is, hogy a Gödöllői Járásbíróságon ez év augusztusában kezdődött büntetőper keddi tárgyalásán a szakértők meghallgatásával lezárult a bizonyítási eljárás, a per november 19-én a perbeszédekkel folytatódik, ítélet várhatóan november 22-én lesz.

(klubradio)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó