Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Négytagú család halt meg a balesetben Kiskunfélegyházánál

Szerző: Vörös István, – 2011-11-15 12:24:19

Az apa és az anya, valamint két kislányuk szörnyethalt az 5-ös főúton Kiskunfélegyháza közelében hétfőn este történt balesetben, számolt be az esetről a megyei főkapitányság.


A baleset helyszíne (MSN nainap)

A rendőrség legfrissebb tájékoztatása szerint Kiskunfélegyháza felől Kecskemét irányába közlekedett egy 45 éves kiskunfélegyházi férfi, amikor egy utánfutós személyautó előzésébe kezdett, de az előzést nem tudta befejezni, így frontálisan összeütközött a szemből szabályosan érkező autóval, amelyben egy kecskeméti család utazott. A karambolban a vétlen kocsiban ülő 41 éves férfi és 39 éves felesége, valamint egyik kislányuk a helyszínen életét vesztette, a másik gyermek életéért a kórházban küzdöttek – hiába.

A balesetet okozó férfi, akinél ittasság gyanúja is felmerült, súlyos sérülést szenvedett, és rendőri őrizetbe került.  A tragikus baleset után kiderült, hogy a családban van még egy 11 éves fiúgyermek is, aki a család kecskeméti lakásában tartózkodott. A hozzátartozók és a gyermek értesítéséről a rendőrök pszichológus bevonásával intézkedtek, értesült az Objektív Hírügynökség.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó