Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu
Belsőleg ajánlott, még magas vérnyomásra is.
Mi lepődtünk meg a legjobban, amikor a pálinkafőzés mostanában induló időszakában sikerült belekóstolni a pálinka parfümbe. Ön szerint mi ez? Illatszer? Extrém kiszerelésű ital? Sznob marhaság? EGYIK SEM!
Hirdetés
Hirdetés
A legjobb pálinkák és "pálinkalandok" ma kétszemélyes bérletet értek a Pirates Family MC motoros találkozójára, amit többek közt a Tankcsapda neve fémjelez. A tuti gyümölcse és receptje, vagy kedvenc (és legjobban utált) pálinkafőzője mindenkinek megvan, ám ideje volt valami igazán különlegessel is megismerkedni.
Szerencsénkre kedvenc gazstroszakértőnk, Németh József séf ráért behozni a stúdióba a pálinka parfümöt, mellé pedig némi ropogósan eltett körtebefőttet. Miért így párosította? Nos, a pálinka ebben a kiszerelésben - ezt nem nehéz kitalálni - nyilván nem illatszerként használandó, de egy kis szándékosan elbarmolt illusztrációt megért:
Valójában sokkal inkább van szó ételízesítőről, mint italról. A Venesz-díjas mesterszakács nem csak desszertekhez ajánlja a pálinkát és gyümölcsökhöz a belőle készült parfümöt, hanem húsokhoz, köretekhez is, hiszen óvatos befújásával egészen különleges ízélmény érhető el. Nem mintha nem érné meg közvetlenül a szájba permetezve megkóstolni. ;) Jó hír, hogy ezzel a módszerrel elég hamar elillan az alkoholtartalom, ezért a TISPOL-tól se kell tartani.
KOPP a lejátszóra - ezt érdemes tudni erről az ínyenc "italról":
A sípszó után hagyjon üzenetet!