Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Ne adjon esélyt a tolvajnak, betörőnek!

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-08-31 12:29:39

Tavaly ősszel indított tájékoztató, megelőző kampányt a rendőrség két kecskeméti és egy kalocsai helyszínen, amely változatlanul várja a tanácsra, segítségre szorulókat az információs pontként működő Ökopont Irodában.

hirdetés

hirdetés

A vagyonvédelmi program „Házhoz megyünk” címmel startolt, és fő céljai között határozták meg a betörések, lopások, visszaszorítását. 

A megyei főkapitányság tájékoztatása szerint szeptembertől Kalocsán, minden hónap első hetében fordulhat szakértői segítséghez kérdésével a Kossuth Lajos utca 50. szám alatti épületben, hétfőtől péntekig, 14 és 16 óra között.

A kampány decemberben egy országos vetélkedővel zárul, amelyen a megyei döntőket követően háromfős csapatok – egy nagyszülő, egy szülő és egy általános iskola felső tagozatában tanuló gyermek - vehetnek részt.

Összeállt a Kalocsai Színház ősszel induló 2016/2017-es évadjának szezonnyitó előadássorozata. A szervező Kalocsai Kulturális Központ és Könyvtár mai darabtól a shakespeare-i klasszikusig több zsánerben és társulat tolmácsolásában kínál műsort, amely egy bérleten kívüli musical-kedvenccel is megörvendezteti a színházbarátokat. A részletekről Madura Tündétől, az intézmény munkatársától tudhat meg többet.

 

Riport: / bejátszás hossza:

 

Madura Tünde, a Városi Színház éves repertoárjáért felelős Kalocsai Kulturális Központ és Könyvtár munkatársa kiemelte, hogy a bérletekhez az idén nem a megszokott helyen juthat hozzá, hangsúlyozván, hogy a bérleten kívüli musicalre külön belépőt kell váltani.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó