Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Nagyzenekarral játszik klasszikusokat Sting

Szerző: Gábor János, – 2010-05-17 08:02:50

Korábbi slágereit új köntösbe öltözteti Sting. A klasszikus hangzás fog dominálni legújabb lemezén, a \'Symphonicities\'-en. A The Police vezére szövetkezett a Steven Mercurio vezette Royal Philharmonic Concert Orchestrával, hogy közösen készítsék el a \'Symphonicities’-t -utalva az egykori Police dal és albumcímre, a Synchronicity-re.



Az újonnan hangszerelt és nagyzenekarra alkalmazott dalok közül az albumon megtalálható lesz többek között a Police-tól az \'Every Little Thing She Does Is Magic’, \'Roxanne’ és az énekes szóló lemezeiről jól ismert \'Englishman In New York’, az \'I Burn For You’, a \'Why Should I Cry For You’ vagy a \'She’s Too Good For Me’ is.

A lemez júliusban kerül a boltokba, amit Sting (eredeti nevén Gordon Matthew Sumner) egy turnéval promotál.



„Együtt dolgozni és koncertezni a Chicago Symphony Orchestrával és a Philadelphia Orchestrával pályafutásom egyik igazi csúcspontját jelenti. Nem tudom leplezni, mekkora örömmel várom a közelgő koncertkörutat. A zene színeinek új palettáját tárjuk a közönség elé. Hihetetlen érzés újra feltalálni azokat a dalokat, amelyek több mint három évtizeden keresztül előadásaim alappillérei voltak” –vallotta be az énekes.

A nagyzenekari turné július 2-án startol Vancouverben.

music.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó