Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Nagyon kellenek a rendőrök

Szerző: Gábor János, KORONAkrónika – 2018-03-05 16:37:32

Az egész megyében toboroznak.

Hirdetés

Hirdetés

Sorozatban toborozza a leendő rendőröket a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság. A szerv március 7-én a kiskunfélegyházi Móra Ferenc Gimnáziumban tartja legközelebbi tájékoztatóját a pályaalkalmassági követelményekről és igyekszik mind népszerűbbé tenni a rendőri hivatást a fiatalok körében. Még többet foglalkoznak majd az érdeklődőkkel Kelebián, ahol a helyi sportkör összes március havi rendezvényére kivonulnak, hogy válaszoljanak a feltett kérdésekre.

(fotó: alfoldhir.hu)

A kiképzéssel, illetve a rendőri életpályával kapcsolatosan a megyei Humánigazgatási Szolgálathoz, valamint a rendőrkapitányságok, rendőrőrsök, határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz érdemes fordulni, további információkért. A jelentkezéshez szükséges nyomtatványok, tájékoztatók és elérhetőségek a police.hu-n érhetőek el.

 

Sorozatban toborozza a leendő rendőröket a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság. A szerv március 7-én a kiskunfélegyházi Móra Ferenc Gimnáziumban tartja legközelebbi tájékoztatóját a pályaalkalmassági követelményekről és igyekszik mind népszerűbbé tenni a rendőri hivatást a fiatalok körében. Még többet foglalkoznak majd az érdeklődőkkel Kelebián, ahol a helyi sportkör összes március havi rendezvényére kivonulnak, hogy válaszoljanak a feltett kérdésekre. A kiképzéssel, illetve a rendőri életpályával kapcsolatosan a megyei Humánigazgatási Szolgálathoz, valamint a rendőrkapitányságok, rendőrőrsök, határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz érdemes fordulni, további információkért. A jelentkezéshez szükséges nyomtatványok, tájékoztatók és elérhetőségek a police.hu-n érhetőek el.

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó