Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Nagy öregek asszisztálnak Bruno Marsnak

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2014-01-13 10:33:19

Az idei NFL-döntő, a Super Bowl félidejében már régóta köztudott, hogy Bruno Mars szórakoztatja majd a közönséget. Most azonban a nemrég Budapesten is koncertet adó "ifjú titán" műsoráról további érdekes infók láttak napvilágot.

A nívós eseményre komplett mini show-val készülnek évről évre a fellépők, akik olyannyira tisztában vannak a rekordnézettségű esemény reklámértékével, hogy ingyen is színpadra lépnek. 2013-ban Beyoncé szórakoztatta a közönséget, aki néhány percre még a Destiny's Child formációt is összerántotta, hogy még nagyobbat üssön a show, míg egy évvel korábban Madonna koncertezett, aki bő tízperces előadásában felvonultatta maga mellett Nicki Minaj-t, M.I.A.-t, az LMFAO-t és Cee Lo Greent is.

Beyoncé koncertje 2013-ban

Idén Bruno Mars dalol majd az amerikai foci rajongóinak, aki ugyancsak hívott vendéget maga mellé, nem is akárkit! A könnyűzenei palettán néhány éve feltűnt, és azóta töretlenül sikeres énekesnek a Red Hot Chili Peppers asszisztál majd. A közreműködés célja Mars mendzsmentje szerint, hogy az "idősebb korosztályhoz" is eljusson az ifjú tehetség zenéje. Hogy az RHCP-nek mi lesz a szerepe a könnyed popslágereket sorra gyártó előadó műsorában, az egyelőre még talány...

Madonna fellépése 2012-ben

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó