Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Nagy felújítások miatt lesz zárva a kissportcsarnok

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-11-13 12:25:16

A kalocsai sportéletben már szárnyra kéltek különböző híresztelések a városban „kissportcsarnokként” emlegetett Kossuth Lajos utcai létesítmény sorsát illetően.

A jelenség hátterében az áll, hogy a Bajai Szakképzési Centrum Kalocsai Dózsa György Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma, amelynek egyik telephelye a sportcsarnok, nagyszabású felújítást kezdeményezett az épületben.

A három iskola diákjai és több egyesület sportolói által egyaránt használt csarnokban megszűnnek majd a beázások, biztonságosabbak lesznek az edzések és kulturált öltözők fogadják az ide érkezőket – ehhez azonban egy kis időre türelmet is kérnek, nyilatkozta rádiónknak Fekete Antal tagintézmény-vezető.

Fekete Antal, a kalocsai Dózsa középiskola tagintézmény-vezetője emlékeztetett, hogy néhány évvel ezelőtt végeztek már nagyobb beruházást a Kossuth utcai sportlétesítményen.

A mostani munkálatok végeztével, amelynek időpontját is megjelölte, biztos abban, hogy sokkal korszerűbb körülmények között sportolhatnak majd az ide látogatók.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó