Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Na végre: jön Kylie Minogue új albuma!

Szerző: Gábor János, – 2010-05-02 16:20:06

Kylie Minogue július elején megjelenő várva várt új stúdióalbumát egy fergeteges nyári sláger, az All the Lovers harangozza be. Parfümjei is népszerűek, de mi inkább a dalai miatt kedveljük. S ő sem marad hálátlan. Az ausztrál énekesnő új albuma nyáron jelenik meg, és címét Aphroditéről, a szerelem és szépség görög istennőjéről kapja. Az Aphrodite producere Stuart Price, szövegíróként pedig olyan arcok közreműködnek rajta, mint Calvin Harris, Jake Shears, Nerina Pallot és Tim Rice-Oxley (Keane). Az albumról az első klip az All the Lovers című dalhoz készül.



“Az All the lovers egyike volt azoknak a daloknak, amelyeket az utolsók közt írtunk. Már a dal felvétele közben eldöntöttem, hogy ez lesz az első kislemez. Szerintem kiválóan visszaadja a lemez eufórikus hangulatát , úgyhogy nagyon kíváncsian várom a visszajelzéseket! ” -mondta Kylie. Stuart Price így nyilatkozott a dalról : “Az All the Lovers a lemez legjellegzetesebb dala: csodálatos dance-pop fevétel, melyen Kylie a legjobb formáját hozza.”



A több, mint két évtizede a pályán lévő Kylie Minogue továbbra is napjaink egyik legsikeresebb popénekesnője, aki világszerte több, mint 60 millió eladott lemezzel büszkélkedhet.

Zsó - music.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó