Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Na ne! P. Diddy rombolta le az ikertornyokat?

Szerző: Vörös István, – 2011-01-31 10:36:20

Egy nő azzal vádolja a rappert, hogy megerőszakolta őt, aztán közös gyermeküket szintén; rendszeresen eltöri mindkettejük lábát; mindeközben pedig lerombolta a World Trade Centert, valamint lenyúlta egy kaszinóban nyert százcsillió dollárját is. 900 milliárd dollár gyerektartási díjat követel és távoltartási végzést.


A rapper állítólag erőszakol, lábat tör és mellesleg lerombolta a World Trade Centert

A RadarOnline által megszerzett bírósági iratban (ami, úgy tűnik, nem valami hülye tréfa, legalábbis sok helyütt átvették) Valerie Joyce Wilson Turks alapjában véve távoltartási végzést kér a bíróságtól, valamint mellékesen 1000 milliárd dollárt: 900 milliárdot gyerektartási díjként, valamint 100 milliárdot a Diddy miatt kimaradt bevételeinek pótlására. Mindezek indoklására a következőt hozza fel: 24 évvel ezelőtta rapper egy randin megerőszakolta őt, majd 18 év múlva visszatért és közös gyermeküket is megerőszakolta. Rendszeresen eltöri mindkettejük lábát, tolószékbe kényszerítve őket, valamint mindeközben - nem derült ki, hogy hogyan és miért - lerombolta a World Trade Centert.

Mindezt Diddy nem egyedül követte el: bűntársai voltak Kim Porter (volt barátnője, több gyermekének anyja), Rodney King (akit 1991-ben brutálisan megvert a Los Angeles-i rendőrség; a tettesek felmentése vezetett az 1992-es zavargásokhoz) és Wallace Wright (focista). És ha ez nem lenne elég: Valerie Turks egyszer egy kaszinóban egy csomó pénzt nyert, de Diddy megszerezte a kiváltáshoz szükséges zsetont - "úgy hallottam, hogy Gwen Allennek adta [A közellenség című 1931-es film szereplője, vagy valaki más], de ő nem tudja kiváltani". Sajnos Valerie sem fér hozzá a zsetonhoz, pedig több mint százcsillió dollárt ér, valamint a kórházi kulcsokat (?).

A Los Angeles-i bíróság a távoltartási végzés kiadását elutasította, az ügyben január 31-re írta ki a meghallgatást.

(quart.hu)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó