Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Nőre cserélheti Tylert az Aerosmith!

Szerző: Gábor János, – 2010-02-06 15:30:24

Úgy néz ki mégsem fog együtt turnézni Steven Tyler az Aerosmith-el, sőt: az is lehet hogy egy nő fog énekelni helyette, ha hihetünk a legújabb híreknek.



Perry szerint:

"Mindenki azt kérdezi hogy le akarjuk e cserélni Tylert? Nos, ez egy elég nehéz kérdés, mert minden idők egyik legjobb énekesének tartom őt. Jut eszembe, egy pár hónappal ezelőtt találkoztam is vele a „Classic Rock Awards” díjátadó gáláján Londonban. ...A kérdésre visszatérve, az a gond hogy ő... szóval Tyler egy régebbi Angol generációhoz tartozik. Ezzel nem azt mondom hogy nem működhetne a dolog. Csak azt akarom ezzel mondani, hogy ő több mint egy énekes. Szeretnék vele együtt dolgozni egy pár számon. A „Joe Perry Project” áprilisban indul, és ott valószínűleg együtt fogunk fellépni."



"A legnagyobb gond az, hogy számára csak kölykök vagyunk, ami nem igazán a legjobb kiindulópont egy bandában. Elhiszem neki, hogy minden számot képes lesz majd elénekelni, de ettől szerintem sokkal több dolog kell ahhoz, hogy egy banda együtt tudjon működni.”



Hogy jön a képbe a női énekes?

„Ha cserére kelül a sor, nem szeretnénk skatulyákban gondolkodni. Voltam egy csomó olyan bandában az Aerosmith előtt, ahol női énekes volt. És megmondom őszintén, nagyon jó volt, tök jó számokat írtunk a csajoknak. Szóval ez is a levegőben van mint lehetőség, mármint hogy női énekese lesz a bandának.”

Szerintem Tyler nem fog örülni a híreknek, de ha tényleg ekkora a generációs szakadék a tagok között, lehet hogy már nincs mit tenni... És majd Tyler békésen elpipázgat a TV mellett, miközben az Aerosmith koncertezik. Azt azért reméljük, nem Britney Spears lesz a jelölt.

CsL - music.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó