Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Muse: új lemez és budapesti koncert

Szerző: Gábor János, – 2012-08-18 14:59:48

A 2000-es évek egyik legsikeresebb brit rockzenekara, a Muse jól kiéhezteti híveit: szinte vasvillával kell kihúzni belőlük némi infót készülő új albumukról. Mindeddig úgy tudtuk, nem megerősített híresztelések szerint, hogy a hatodik lemezük, melyet a The 2nd Law címen emlegetnek, valamikor szeptember közepén fog megjelenni.



Azt már lehet sejteni, hogy valami radikális váltásra készülnek, ugyanis pár hónapja a banda basszusgitárosa, Christopher Wolstenholme egy interjúban „radikálisan eltérő” új lemezről beszélt és azt ígérte, ezzel az anyaggal a zenekar meghúzza azt a bizonyos választóvonalat karrierjében. Az énekes-frontember Matt Bellamy pedig az elektronika erősödő hatását emelte ki az őszre ígért új albumon.


„Örömmel jelentjük be, hogy az új album első kislemeze, a Madness augusztus 20-án kerül a rádiókhoz. A The 2nd Law címre hallgató album pedig október elsején kerül a boltok polcaira. Bocsássatok meg nekünk a csúszásért, de higgyétek el, megéri várni!"


A magyar rajongók élőben is hallgathatják majd az új irányt, hiszen a banda Budapesten, a Papp László Sportarénában fog zúzni november 20-án, este 8 órától.

music.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó