Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Most csapjon le kedvenc olvasnivalóira

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-10-19 12:05:00

Péntektől csaknem egy hónapig nélkülöznie kell a Kalocsai Tomori Pál Városi Könyvtár szolgáltatásait, most érdemes tehát megrohamozni a kölcsönzőt és beszerezni kedvenc írójának legújabb műveit, november közepéig ugyanis erre nem lesz lehetőség.

Hirdetés

Hirdetés

Várhatóan ennyi idő szükségeltetik ahhoz, hogy a tudástár teljes állományát átköltöztessék a jelenlegi Kossuth utcai volt SZTK-épületből valamikori, eredeti, de minden szempontból megújult helyszínére, a Szent István út 2-4. szám alatti művelődési központ és főiskola épületébe.

Az ünnepélyes átadás időpontjáról későbbre ígértek tájékoztatást, ami viszont már most bizonyos, hogy megéri majd a saját szemével meggyőződnie arról, milyen szép, korszerű, modern könyvtárat kap az átpakolás végeztével Kalocsa – nyilatkozta rádiónknak Tamás László igazgató.

 

Tamás László, a péntektől költözés miatt november közepéig zárva tartó kalocsai Tomori Pál Könyvtár igazgatója kitért arra is, hogy nem csak olvasni lesz élmény a megújult környezetben.

Megjegyezte, hogy a Szent István úti épületben egy éve működő gyermekkönyvtári részleg a székhelyváltás óta megsokszorozta korábbi látogatószámát.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó