Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Miskén, Drágszélen és Foktőn razziáztak a „gázosok”

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2014-03-22 12:58:11

A hetekben jutott el a hír szerkesztőségünkhöz, miszerint Miskén és Drágszélen is lecsapott a köznyelvben „gázkommandóként” emlegetett hivatalos ellenőrző egység.

Ezt az információt nem hivatalosan több forrás megerősítette, azonban arról, hogy pontosan mi is a dolga ennek a csoportnak, mikor tűnnek fel és általában miért éppen az adott ingatlanhoz csengetnek be, erről keveset tudni. Felkerestük a szolgáltatót, amely Hornyák Tiborhoz, az ÉGÁZ-DÉGÁZ Gázmérési és Felügyeleti szervezetének vezetőjéhez irányított bennünket. A vezető elmondása szerint az általuk nem kedvelt szófordulattal „gázkommandóként” aposztrofált csoport nem csak cégüket, hanem a tisztességesen fizető ügyfeleket is védi.

A kép illusztráció!

A „gázkommandó” legutóbbi miskei és drágszéli ellenőrzéssorozata kapcsán azt is megkérdeztük Hornyák Tibortól, az ÉGÁZ-DÉGÁZ Gázmérési és Felügyeleti szervezetének vezetőjétől, hogy általában milyen hiányosságokkal vagy problémás jelenségekkel találkoznak munkatársai és ezért milyen szankcióra számíthat az, akihez becsengettek.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó