Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Mindent a \"szelidi nyárról\" itt!

Szerző: Vörös István, – 2012-07-17 08:23:20

Útjára indult a Bács-Kiskun megyei Szelidi-tó nyári programajánló weboldala a Szelidi nyár.


A weboldal tájékozódást ad azoknak, akik Dunapatajra és annak üdülőterületére, valamint a Szelidi-tó és környékére érkeznek, az üdülés, a lovasturizmus, a horgászat, a vadászat és a természetvédelem jegyében. Dunapataj Bács-Kiskun megyében található, a Kalocsai kistérség 3 nagyközségének egyike, mely az utóbbi pár évben igen gyorsan és látványosan fejlődött számos jelentős beruházásnak köszönhetően. Az önkormányzat minden lehetőséget megragad annak érdekében, hogy fejlessze a települést, a turizmust, növeljék az idegenforgalmat, a turisztikai vonzerőt. Ennek mintegy megerősítéseként és eredményeként Dunapataj Nagyközség Önkormányzata 2010. évben megkapta a Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Tanács által alapított Régió Nívódíjat a „Fejlődő településötletektől a sikeres megvalósításig” kategóriában. A Régió Nívódíj alapításának célja a Dél-alföldi Régió példaértékű projektjeinek elismerése, népszerűsítése.

A szelidinyar.hu segítséget nyújt a Szelidi-tó és üdülőterületének megismerésében, a kikapcsolódási, szórakozási, sportolási, üdülési, természetjáró, kereskedelmi és vendéglátási, valamint a szálláslehetősek megtalálásában. Az oldalra látogatók könnyedén eligazodhatnak és választhatnak a különböző lehetőségek és programok közül.

Nézze meg legújabb videónkat a Szelidi Nyárról:


Érdemes lájkolni a facebook oldalt, hiszen folyamatos nyereményjátékokkal kedveskednek a rajongóknak:  www.facebook.com/szelidinyar 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó