Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Mindent a Balaton Soundról: sztárinterjúk & fotók itt!

Szerző: Vörös István, – 2012-07-22 15:39:13

A Korona FM 100 csapata sem hiányzott az idén kilencedik alkalommal megrendezett és ismét látogatottsági rekordot döntött Balaton Sound Fesztiválról. Zamárdi néhány napra a legnagyobb hazai és nemzetközi sztárok kedvencévé vált, néhányukkal pedig sikerült is pár szót váltanunk, a fényképező pedig egyfolytában kattogott.


"Egy páran" Calvin Harris buliján


Ugyan az időjárás nem kedvezett a fesztiválnak, ha csak Ákos nulladik napon félbeszakadt koncertjére, vagy az utolsó napon tomboló szélre gondolunk, ez azonban nem szegte kedvét a bulizóknak. 108 ezer látogató volt kíváncsi az elektronikus zene legnagyobb hazai ünnepére, amelyen a közhiedelemmel ellentétben a dubstep és a dance mellett kényelmesen megfért egy másik színpadon akár az alter rock vagy a hip-hop is.


"Sötét pillanat" a Gossip koncertjéből


A teljesség igénye nélkül a Nagyszínpad közönsége testközelből élvezhette Avicii, Martin Solveig, a The Gossip vagy éppen David Guetta műsorát, a hazai palettáról pedig összeírni is nehéz lenne a végeláthatatlan fellépők sorát.


Koletzki és Fran imádta Zamárdit


A nemzetközi diszkózene szerelmeseinek kedvezve csíptük el Oliver Koletzkit, aki legutóbbi lemezének vokalistájával, a búgó hangú Frannel érkezett Zamárdiba. Mint kiderült, egyikük sem először látogatott kishazánkba, a Balatont azonban első ízben vették szemügyre, és előtérben a tomboló tömeggel, háttérben a magyar tenger hullámaival igazán magával ragadta őket a látvány.


Tóth Kristóf feldobottan mesélt a P.A.S.O. koncertjéről

Nem kevésbé lelkesen mesélt az OTP Színpadon bemutatott koncertjéről a Pannonia Allstar Ska Orchestra frontembere, Tóth Kristóf sem, hiszen elmondása szerint az eddigi egyik legjobb bulival a hátuk mögött hagyhatta el Zamárdit a P.A.S.O.


Jay Lumen a Soundon

A DJ-univerzum hazai és nemzetközi vizeken egyaránt elismert lemezlovasa, Jay Lumen a Rise FM Aréna backstage-bejáratánál szakított pár percet arra, hogy friss spanyolországi élményeiről, az elektronikus zene fogadtatásával kapcsolatos dilemmáiról, és közelgő ibizai felkéréseiről beszélgessen velünk (miközben a háttérben éppen Calvin Harris pörgette a lemezeket a Nagyszínpadon).


Nagyot szólt a Punnany Massif koncertje a Gossip előtt


Végezetül a rádióvilágban is egyre népszerűbb hazai együttes, a "hip-hop másképp" műfaj jeles képviselőit, a Punnany Massif formáció képviseletében Felcser "Rendben Man" Mátét és Meszes "Meszi" Balázst kaptuk el a csapat hangpróbája és koncertje közötti percekben. Együtt idéztük fel a Punnany megalakulását, boncolgattuk az általuk képviselt hangzásvilágot és gondolatiságot, sőt, még távlati terveikbe is betekintést engedtek.

Valamennyi említett interjút meghallgathatjátok alább, a lejátszó ikonokra kattintva - idézzük fel együtt a 2012-es Balaton Sound legjobb pillanatait. Az interjúkat Vörös István készítette, míg a színes fotógaléria tartalmáért - amit egyébként ide kattintva érdemes meglesni - Gábor János felelt.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó