Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

MINDEN kiderül: Dévényi Tibi bácsi a Korona Part-nyitóbulin!

Szerző: Gábor János, – 2011-06-03 12:57:57

Délelőtt Szilvával már megígértük, hogy ma gyakorlatilag szinte mindent elárulunk a Korona Part első programjáról... Hát így legyen! A Korona FM100 technikai előkészületei már hetekkel ezelőtt megkezdődtek, és elérkezett az ideje, hogy az I. Retrofesztivál részleteit is nyilvánosságra hozzuk! Mint azt a Korona Part menüben láthattátok, június 17-én este 8-tól várunk mindenkit az idei nyár legnagyobb rádiós nyitóbulijára! De mi / ki jön?

Isteni koktélokkal hergelünk, különleges világító ajándékokkal látunk el (jól fogtok mutatni a szelidi éjszakában), lemezjátszók mögé küldünk 4 Koronás lemezlovast (újra itthon Tóth Imi, alias "Imito"), illetve a hazai zenei fesztiválok legősibbjének (EFOTT) állandó rezidensét, rettenetes mennyiségű pöttyös labdával!



Téged is várunk az erre a nyárra új helyszínnel is bővült Korona Parton! Az FM100 rezidenciáján a június 10-i hétvégétől szól az ÉLŐ adás - akkor már tárva-nyitva a Korona Café is! Aztán hivatalos nyitóbuli: június 17. 20 óra! Mind gyertek ki a Partra!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó