Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Minden gyilkos bűnhődni fog Bács-Kiskunban

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-02-14 10:50:05

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon, Kecskeméten a közelmúltban tartottak ünnepi állománygyűlést, amelyen a szerv vezetője beszámolt arról, mi minden történt 2015-ben és miképp tudott úrrá lenni a migrációs helyzeten, vagy éppen a fel-felbukkanó bűncselekményeken a rendőrség.

hirdetés

hirdetés

Arról korábban hírt adtunk, hogy megyei viszonylatban több szempontból is kiemelkedően dolgoztak a Kalocsai Rendőrkapitányság munkatársai és nyomozói, a megyei egységnek azonban összegészében sincs oka szégyenkezni.

Dávid Károly rendőr-dandártábornok a KORONAfm100-nak elmondta, hogy az óévet a migrációs válság kezelése határozta meg, és örvendetesnek véli, hogy még ekkora nyomással a rendőrségen is szép eredményekről beszélhet.

A kép illusztráció!

Dávid Károly dandártábornok, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője szót ejtett a legsúlyosabb bűncselekmények, így az emberölések számának és felderítésének alakulásáról is a 2015-ös évben.

Megjegyezte, hogy a míg a legtöbb mutató visszaszoruló értéket mutat, lakásbetörések tekintetében nem ilyen pozitív a kép.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó