Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Milliókat nyert a Hankook pályázaton a kalocsai Dózsa

Szerző: Mike Szilvia, – 2018-07-04 15:05:56

A Hankook Tire Magyarország Kft. második alkalommal hirdette meg oktatási pályázati programját, melyre Fejér, Tolna és Bács-Kiskun megyei középiskolák jelentkezhettek. A gumiabroncsgyártó 5 iskolát választott ki, amelyek gépparkfejlesztését egyenként 2-2 millió forinttal támogatja.

Hirdetés

Hirdetés

A pályázatnak köszönhetően közel 3100 diák ismerkedhet meg például különböző robottechnikai eszközökkel - tudtuk meg Boda Bencétől, a cég kommunikációs asszisztensétől, a projekt koordinátorától.

A Hankook Tire oktatási pályázatának ez évi nyertesei között ott van a Bajai Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Kollégium és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, a DSZC Dunaferr Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, a DSZC Rudas Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma, a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskőrösi Wattay Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma valamint a a Bajai SZC Kalocsai Dózsa György Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma is. A helyi tagintézmény vezetője, Fekete Antal elmondta, úgymond rutinos Hankook pályázók és arra is kitért mire fordítják majd a pénzt.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó