Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Milánóban rendőrt gázolt, Bács-Kiskunban elcsípték

Szerző: Vörös István, – 2012-01-16 11:45:19

Csütörtökön egy rendőrt gázolt halálra egy német állampolgár Milánóban. A családjával menekülő férfit szombaton azonosítottak be és kapták el a Bács-Kiskun megyei hatóságiak, tudtuk meg az illetékes főkapitányságtól.


A kép illusztráció!

Még pénteken délután, a Tompai Határátkelőhelyen akarta elhagyni hazánkat az olasz rendszámú autóban utazó család, melynek egyik férfi tagja 17 éves testvérének az okmányát próbálta felhasználni az átlépésre. Ezért feljelentést tettek ellene és nem engedték tovább.

Szombaton az olasz hatóságok fényképpel ellátott elfogatóparancsot adtak ki egy 24 éves német gázoló ellen, aki január 12-én Milánóban elütött egy olasz rendőrt, aki a baleset következtében életét vesztette. A Tompai Határátkelőhelyen szolgálatban lévő rendőr felismerte a körözött férfi arcképében a szabálytalan határátlépésre készülő személyt, aki egyébként a külföldi hatóságok számára már nem volt ismeretlen. A németországi születésű férfi bíróság elé kerül, majd kezdetét veszi a kiadatási eljárás, tájékoztatott a megyei főkapitányság.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó