Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Mi lesz a piactéri SPAR helyén?

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-06-10 16:19:19

A kalocsai piactér szomszédságában lévő SPAR hóvégi bezárása kapcsán már szárnyra kaptak a hírek a helyiségbe költöző utód-üzletet illetően is. Van ennek bármi alapja? Megkérdeztük!

hirdetés

hirdetés

Mint arról tegnap a KORONAfm100 beszámolt, a SPAR Kft. rádiónknak hivatalosan is megerősítette, hogy e hónap végén, azaz június 30-án utoljára nyit ki Kalocsán a Búzapiac téri áruháza.

Elhangzott, hogy a dolgozóknak szeretnének állást biztosítani, valamint az is, hogy a rideg számok tükrében nem éri meg a továbbiakban működtetni a szóban forgó szupermarketet.

A következő kérdés, amely ugyancsak komoly közérdeklődésre tartott számot, hogy mi lesz az egykori Duna áruház épületének földszinti helyiségében a SPAR helyén?

Nem hivatalos információink szerint dm drogériát nyitnak ott - hogy biztosat közölhessünk, felkerestük a dm Kft. menedzsmentjét, amelynek képviseletében Németh Krisztián területi expanziós vezető annyit mondott: "valóban folynak tárgyalások arról, hogy a megüresedő helyiségben DM üzlet működjön, jelenleg azonban erről konkrét döntés még nem született".

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó