Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Mi a közös Tidir doktornőben és Mádi Piroskában?

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2018-01-25 12:03:59

Február első keddjétől, ami 6-ra esik, az idén is útjára indít egy pódiumbeszélgetés-sorozatot minden héten a kalocsai Művelődési Központ.

Míg korábban választott képviselőink, közismert vezetők és az élet minden területén köztiszteletben álló emberek mutatták meg kevésbé ismert oldalukat ezen alkalmakkor, az idén a Kalocsán és környékén élő sikeres nőkre esett a szervezők választása.

Ez tehát a közös Dr. Tidir Alisza Vaszilijevnában, Kovács Istvánnéban, Réfy Anitában, Szeitz Klárában, Mádi Piroskában, Csupor Zsoltnéban, dr. Törökné Móczár Györgyiben, illetve a környezete szorgalmazására interjúalanyként is a sorozatban közreműködő dr. Magóné Tóth Gyöngyiben.

A programfelelős intézmény vezetője arról beszélt rádiónknak, hogyan állt össze a végleges névsora azoknak, akikkel február 6-tól kedd délutánonként találkozhatsz.

Dr. Magóné Tóth Gyöngyi kalocsai intézményvezető elmondta, hogy a keddi beszélgetések forgatókönyve illeszkedik majd ahhoz, ahogyan az elmúlt években folytak ezek a találkozások.

Hozzátette, hogy kíváncsiak arra is, Te kikkel bővítenéd az intézmény által összeállított sort – ezt e-mailben is megoszthatod a szervezőkkel.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó