Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Merülj el a filmek világában!

Szerző: Lukács Kata, – 2013-11-08 12:58:44

Kalocsán, az Otthon Moziban vetítik a Love and Lemons - Az igaz szerelem receptje c. feliratos romantikus vígjátékot 18 és  20 órás kezdéssel!




Kecskeméten a Malom Moziban,  mutatják be a DERÜLT ÉGBŐL FASÍRT 2 - A MÁSODIK FOGÁS 3D animációs vígjátékot,  10:00        12:00        14:00        16:00 órakor.        
               




Kecskeméten a Malom Moziban,  vetítik a LAST VEGAS 14:45,17:00, 19:15, és 21:30-kor.    



A Kiskunhalasi Moziban játsszák, november 9-én, szombaton, 20:30 kor, a Végjáték c. amerikai sci-fit.

A Földet már többször megpróbálta leigázni egy kimagasló technikai fejlettséggel rendelkező földönkívüli faj, és nem kisebb a szándékuk, mint hogy elpusztítsák az egész emberiséget. 70 évvel a kíméletlen háború után az emberek talán megtalálták szabadulásuk kulcsát Ender Wiggin (Asa Butterfield) személyében. A csendes, de annál különlegesebb képességekkel rendelkező fiút egy szigorúan védett, titkos űrbázisra küldik, ahol hozzá hasonló tehetséges fiatalokból álló katonai csapatot képeznek ki.



A vezetőség terve, hogy a szüleiktől, testvéreiktől elszakított gyerekekből egy olyan sereget formáljanak, akiket az idegenek elleni végső támadás során bevethetnek. Endert addig manipulálják, míg kegyetlen gyilkossá nem válik. Egy váratlan esemény rádöbbenti a fiút tettei következményeire, és arra, hogy a körülötte zajló hatalmi játékban ő is csak egy eszköz. De a remény még nem veszett ki belőle: saját eszközeivel akarja megmentheti családját, és a Föld lakóit a félelmetes idegen fajjal szemben.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó