Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Dévényi Tibi bácsi a Turul-szoborról szedette le Juszt Lászlót

Szerző: Gábor János, – 2013-11-08 10:44:16

A Reggeli Gyors fennállásának legnagyobb rejtélye lehet, hogy Ferenc pápa és Vlagyimir Putyin közelgő találkozójától hogyan jutottunk el a Három kívánság című műsorig, de megtörtént. Valószínűleg azért jöhetett, mert az egyházfő is szereti teljesíteni a hívek kívánságait - ahogy az anno egyenesen jó tündérnek titulált Dévényi Tibi bácsi.

Az akkori műsorvezető, most már sikeres retro-lemezlovas sokak álmát váltotta valóra, de akadt azért kudarcélmény is, jócskán. Például nekünk; igaz, a Tibi bácsinak írt levélben jól elrugaszkodtunk a valóságtól, de akkora álma senkinek se volt, mint Szilvának. Nagyon nehezen is sikerült rávenni, hogy valljon színt, de a sztori végeztével már teljesen érthető volt, hogy miért. Tényleg nagyon égő - KATT az első lejátszóra, a cikk alatt!




Jusztot turulra!


Szilva „sztár-bepároztató” projektje valóban abszurdnak tűnt, de sok olyan azért tényleg valóra vált, amit legalább ennyire lehetetlennek éreztünk. Arról, hogy  miképpen sikerült a műsor 20 éves fennállása alatt mégis előrántani a cilinderből 1200 (!) kívánságot és 79 (!) világsztárt, végül maga a Mester, Dévényi Tibi bácsi mesélt nekünk! Mindannyiunk kedvencét jól megleptük: pont költözködés közben értük utol, de ettől függetlenül vígan mesélt a legemlékezetesebb produkciókról. Az ő legkedvesebb műsora kétségtelen az volt, amikor Juszt László bevállalta, hogy felteszik a Turul-szoborra, majd egy kisfiú „kimenti” a „szorult” helyzetből. Szilva egykori levelét is tolmácsoltuk neki - szerinte rossz helyre címezte; Kánya Kata társkeresője célravezetőbb lett volna. A Dévényi Tibi bácsi meglepetés-interjúért KATT a második lejátszóra, alább!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó