Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Mellényúlt, mégsem bukik Timberlake

Szerző: Vörös István, – 2013-10-30 14:29:57

A zseni visszatért – írtuk januárban. A Michael Jackson után megüresedett trón egyedüli várományosa, a korábban tévedhetetlennek hitt Justin Timberlake most alaposan melléfogott. De ez nem lesz hatással a pályájára.



Az utóbbi években főleg a filmvásznon hódító Justin Timberlake a zenei visszatérését az év elejére időzítette. Január közepén rukkolt elő a Jay-Z közreműködésével készült Suit & Tie című dallal, a harmadik stúdiólemezének előhírnökével. A márciusban megjelent The 20/20 Experience című album az USA-ban 2013 eddigi legjobban debütáló hanghordozója, a kiadás hetében 968 ezer példányt értékesítettek belőle. A Suit & Tie mellett a Mirrors című szerzemény is világsláger lett róla.


A KORONAfm100-on is sokat forog: Mirrors

A világsztár eddigi zenei pályája kirakatkarrier, üresjáratok nélkül. Szeptember végén azonban, teljesen indokolatlanul, megjelentette márciusi nagylemezének második részét The 20/20 Experience – 2 of 2 címmel, amelynek hallatán olyan érzése van az embernek, mintha az elsőről lemaradt dalokból állították volna össze. Justin már az év eleji visszatérésekor bejelentette, hogy idén két albumot ad ki. Jobb lett volna, ha a zeneszámokat egyenletesen szétosztja, igaz, akkor az elsőről nem áradoztunk volna annyit. Sokkal valószínűbb viszont, hogy az új szerzemények márciustól készültek, és az alacsonyabb színvonal a kevés idővel magyarázható.


Ez a melléfogás nem lesz hatással Justin Timberlake pályájára. Sőt! A The 20/20 Experience – 2 of 2 is világszerte az eladási listák élvonalában tanyázik, az USA-ban ez is az első helyen nyitott, bár jóval kevesebb, 350 ezer példánnyal. Az énekes a november 10-i MTV Europe Music Awardson és a november 24-i American Music Awardson is öt-öt kategóriában érdekelt. Szóval a baklövés ellenére is száguld a szekér.


(Új Szó - Puha József)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó