Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Külföld

Megtalálták a Máltán eltűnt lányt

Szerző: Bneu Edina, – 2012-07-28 14:19:56

A rendőrség megtalálta a 18 éves Révész Ágnest a máltai Bugibbában - írja a Malta Today. A hatóságok további részleteket egyelőre nem árultak el, azt ugyanakkor közölték, hogy a lány jó egészségügyi állapotban van.

                                     

A lány, aki a lap információi szerint március óta élt Máltán, még múlt hét vasárnap tűnt el - utoljára   Qawra városában látták. Néhány nappal korábban egy orosz lány is eltűnt. Polina Rahmant valószínűleg megölték, feltehetően az ő holttestét találták meg a héten a Villa Rosa közelében lévő Paceville-ben.

A magyar lány több üzenetet is küldött Facebookon az édesanyjának, azonban ezek egymásnak is ellentmondtak: először azt írta, hogy nem akar hazamenni, és hagyják békén, mert jól érzi magát ott. Az édesanya szerint azonban ezeket az üzeneteket a lány nem önszántából írta, ezért ő is kiment Máltára keresni az eltűnt lányt. Pénteken a lány már azt írta, hogy hiányzik neki az édesanyja, és haza akar menni.

A Békés megyei beol.hu információi szerint a lány Orosházán és környékén, így például Nagyszénáson élt. Legutóbb Gyomaendrődön tanult cukrásznak, mielőtt márciusban kiment volna a rokonaihoz Máltára, ahol az unokatestvéreire vigyázott. Nővére szerint emellett egy líbiai családnál is takarított, és éppen az eltűnése előtt újságolta, hogy talált egy szállodai munkát rendes fizetésért. Decemberben tervezte, hogy hazatér.

                                                                                                                             (index)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó