Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Megszabadítják Kalocsát a felhalmozott zöldhulladéktól

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-12-02 10:54:35

Kalocsa utcáit róva a belvárostól a külvárosi területekig mindenütt szembeötlő, hogy hetek óta fekete, zöld, átlátszó, feliratozott és egyszínű zsáktengerben fuldoklik a város.

Ugyan arról levélládákba dobott tájékoztatón és a város honlapjáról szintén elérhető leírásban tudatta a lakossággal a kerti zöldhulladék elszállítását végző Felső-Bácskai Hulladékgazdálkodási Kft., hogy csak az általuk e célra, ingyenesen biztosított zsákokban kirakott „zöldségeket” viszik el, a házak előtti zsákok skálája igen széles, ami közel másfél millió forint pluszkiadásba fáj majd az önkormányzatnak.

A jövő héten ugyanis a Parkgondozó Kft. városi megrendelésre elviszi az összes nem megfelelően kirakott kupacot, de mindössze egyszer megy végig az utcákon – nyilatkozta rádiónknak Loibl László ügyvezető.

Loibl László, a Kalocsai Parkgondozó Kft. ügyvezető igazgatója azt is elmondta, hogy mennyi időt vesz majd igénybe a cégüktől megrendelt önkormányzati feladat ellátása.

Hangsúlyozta, hogy érdemes ma-holnap kitenni a még kerítésen belül maradt zöldhulladékot, a jövő heti turnus után ugyanis a Parkgondozó nem tesz újabb begyűjtő-kört.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó