Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Megjöttek a buli-fotók (RetroFest II.)

Szerző: Vörös István, – 2011-07-16 19:30:05

Micsoda buli volt! Ismét csaknem ezren tomboltunk a Korona Parton tegnap a II. RetroFesten: Anti és Szabi órákon át a legjobb slágerekkel bombázta a tömeget, Csepregi Éva fellépése alatt a hangulat a tetőfokára a hágott, az éjjeli baglyok pedig hajnalhasadásig szögelhettek Németh István lemezmasszírozására!

Köszönjük, hogy itt voltatok, a képeket a II. RetroFestről készült galériában  csekkolhatjátok! Keressétek meg magatokat a szebbnél szebb fotókon: rengeteget villant a vaku - fényképészünk egy percre sem lustálkodott a Parton.



Ilyen szépek voltatok a Korona Part teraszáról (fent), de a látványt Csepregi Éva is szemmel láthatóan nagyon élvezte a színpadról (lent)!



Találkozzunk legközelebb augusztus 19-én is, a Korona FM 100 harmadik, nyárbúcsúztató RetroFesztiválján, melyre már gyűlnek a jobbnál jobb ötletek, és higgyétek el - azt a bulit sem éri meg kihagyni! Úgyhogy mindenki vésse a naptárjába: augusztus 19: Korona Part - RetroFest III.

Addig is figyeld a Part-blogot, mert tervezünk még programokat - folyamatosak Gasztro-hétvégéink, amikor a környékbeli éttermek finomságait kóstolhatod végig, egy kellemes nyári napon pedig egész nap vár a Korona Café kávé- és italkülönlegességekkel, Wi-fi nettel, vízipipa-terasszal, homokos strandröpi-pályával és persze a Szelidi-tóval. Take a Part!

Vörös István (Korona FM 100)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó