Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Megint netes csalót fogtak a kalocsai rendőrök

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-05-22 19:40:02

Legutóbb a tavalyi év végén számoltunk be arról, hogy a Kalocsai Rendőrkapitányság nyomozói egy budapesti férfit kapcsolatak le, aki internetes kamuhirdetések nyomán szedett pénz jóhiszemű áldozataitól. A napokban hasonló eset történt - ezúttal Pécsre vezettek a szálak.

Hirdetés

Hirdetés

A városi kapitányság Bűnügyi Osztálya csalás gyanúja miatt nyomoz a 30 éves V. Dávid pécsi férfi ügyében - közölte vasárnap a police.hu.

A kép illusztráció!

Tájékoztatásuk szerint a férfi hamis adatokkal hozott létre egy webáruházat, amelyen különböző műszaki cikkeket kínált eladásra. A kalocsai rendőrség illetékességi területéről jelentkező sértett átutalással ki is fizetett neki egy közel 50.000 forint értékű mobiltelefont április 12-én, azonban az árut nem kapta meg és a pénzét sem kapta vissza, végül az eladó is elérhetetlenné vált.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított a meghirdetett termékekkel nem rendelkezett és egyáltalán nem állt szándékában teljesíteni a megrendeléseket.

A kalocsai nyomozók felkérése alapján a pécsi rendőrök május 19-én előállították a férfit. Az eljáró rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként hallgatták ki V. Dávidot, aki beismerte tettét. Őrizetbe vételét követően kezdeményezték előzetes letartóztatását, amit a nyomozási bíró szombaton elrendelt.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó