Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Megbukott a Spice Girls-musical

Szerző: Vörös István, – 2013-05-03 14:37:19

Júniusban leveszik a műsorról a Viva Forever! című musicalt a londoni West Enden, mert a show nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.



A Viva Forever! a Spice Girls dalaira épülő musical a készítők tervei szerint az új Mamma Mia! lett volna, ám mint mostanra kiderült, meg sem tudta közelíteni népszerűségben az ABBA-musicalt. Pedig a két mű producere ugyanaz a személy, Judy Craymer, aki a napokban kénytelen volt elismerni, hogy a darab sajnos "nem működik" igazán, ezért júniustól nem játsszák tovább.

"A csodás közönség, a pozitív visszajelzések és a rengeteg álló ováció ellenére a darab nem tudott igazán működni. A Viva Forever! eltűnik ugyan a West End műsoráról, de a Spice Girls öröksége soha sem halványul el" - fogalmazott a producer, félig-meddig az együttes tagjait vigasztalva, Emma Buntonék ugyanis nem titkolták, hogy nagy csalódás számukra a korai búcsú.

A decemberben bemutatott musicalt eredeti tervek szerint legalább 2014 nyaráig szerették volna műsoron tartani, de a gyér érdeklődés és a pocsék kritikák miatt már idén júniusban eltűnik a West Endről - ezt szerdán közölték a darab színészeivel is.

(est.hu/zene)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó