Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Megaprodukció: nyáron Baján mutatják be a Miss Saigont

Szerző: Vörös István, – 2012-04-02 12:34:00

Amint azt Dolhai Attila, a Budapesti Operettszínház művésze rádiónknak elmondta, augusztusban három alkalommal mutatják be a népszerű Miss Saigon című rockopera-musicalt Baján a Szentháromság téren felállított szabadtéri színpadon.


Így készült a soproni előadás: ezt láthatjuk idén Baján

Kecskés Nóra, a Baja Marketing Kft. sajtófelelőse az MTI-nek elmondta, hogy a musical egy hatalmas, több mint 1300 négyzetméteres színpadon, háromszáz fős szereplőgárda részvételével, gigantikus díszletek között elevenedik meg. A nem mindennapi látványt fokozza egy valódi, fel- és leszálló helikopter, a tucatnyi jármű és a valószerű pirotechnika, tette hozzá. 



A főbb szerepekben a közelmúltban Kalocsán fellépett Dolhai Attilát, illetve az operettszínház további közkedvelt művészeit, Szabó P. Szilvesztert, Feke Pált, Csengeri Ottíliát, valamint az érseki városban már ugyancsak színpadra lépett Mészáros Árpád Zsoltot, Vágó Zsuzsit és Vágó Bernadettet láthatja a nagyérdemű. A darab egyébként tavaly nyáron debütált szabadtéren Sopronban, azóta a fővárosi teátrum játssza nagy sikerrel.

(MTI / Vörös István)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó