Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Megaprodukció Baján: a főtéren mutatják be nyáron a Miss Saigont

Szerző: Vörös István, – 2012-05-06 16:49:36

Amint arra Dolhai Attila, a Budapesti Operettszínház művésze egy kalocsai interjúja során már utalt, idén Baján mutatják be a teátrum legújabb szuperprodukcióját, a Miss Saigon musicalt. A tavaly Sopronban debütált előadás augusztusban a bajai önkormányzat és a Baja Marketing Kft. jóvoltából érkezik a halászlé fővárosába. A nagyszabású előadáshoz kapcsolódó sajtótájékoztatón Bócsa Barnabás a társaság ügyvezetője elárulta, honnan jött az ötlet, hogy meghívják az előadást.

Borbély László, a Miss Saigon musical produkciós igazgatója bemutatta, milyen paraméterekkel rendelkezik a grandiózus előadás, amelynek többek között egy több mint ezer négyzetméteres színpad és egy igazi helikopter is a kellékei közé tartozik.

A tájékoztatón közreműködött a darabban szereplő Kerényi Miklós Máté, és Vágó Zsuzsi, akivel korábban Kalocsán is találkozhatott már a nagyérdemű

A sajtótájékoztatón elhangzottakból részletesebb összeállítást hallhatnak vasárnapi "Turmix" című magazinműsorunkban! További fotók elérhetőek IDE kattintva!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó