Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Még nem tudni, mi lesz "Kalocsa szégyenfoltjával"

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2014-05-19 13:43:43

Amint arról szombaton beszámoltunk, egy többéves procedúra eredményeként kiürült a kalocsai Vajas parton álló, Vigadó sor 2. szám alatti társasház.

A bűzlő, lelakott, szétszedett, szeméttengerben úszó lakásokban és folyosókon akár horrorfilmet is lehetne forgatni. Az immáron lakatlan épületet hétfő délelőtt mutatta be a helyi média képviselőinek a körzet önkormányzati képviselője, dr. Filvig Géza alpolgármester, aki helyszíni sajtótájékoztatóján erősítette meg, hogy senkit nem engednek vissza a társasházba és jelenleg keresik annak további hasznosítási lehetőségét.

Hogy milyen lehetőségei vannak a kalocsai önkormányzatnak a Vigadó sor 2. társasház hasznosítására, az még nem tisztázott, azt azonban jól tudja a városvezetés, hogy mi nem lesz az épületből. Dr. Filvig Géza alpolgármester és önkormányzati képviselő arra is kitért, hogy kiknek és miért kellett elhagynia a házat – amely esztétikailag ugyan továbbra sem épületes látvány, de mára legalább elcsendesedett, a környékben élők legnagyobb örömére.

A bejárásról (ha elég bátor) még több képet talál ide kattintva!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó