Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Belföld

Március első csütörtökjén torkoskodunk

Szerző: Korsós Éva, retrofm.hu – 2014-01-28 05:41:08

Már várják a szervezők a vendéglátóhelyek jelentkezését az idei Torkos Csütörtökre. Az országos akcióhoz való csatlakozás feltételei nem változtak az elmúlt évekhez képest. Igen egyértelmű, világos "szabálykönyve" van ennek a napnak.

Az akcióban részt venni kívánó vendéglátóhelyek március 2-ig jelentkezhetnek a www.torkoscsütörtök.hu honlapon található regisztrációs űrlap kitöltésével.

Ugyanezen az oldalon  találják meg a  vendégek is az éttermek folyamatosan bővülő listáját, és az akciót megelőző két hétben itt bonyolódik az online asztalfoglalás is. Az éttermek listája folyamatosan frissül.

Évről évre 150-200 ezer vendég torkoskodik ezen a napon a csatlakozó éttermekben. A tavalyi  felmérések szerint minden 100 étteremből 68 jóval kedvezőbb, 27 pedig kedvezőbb vendégforgalomról adott számot egy átlagos hétköznaphoz képest. A realizált bevételek tekintetében – a nyújtott kedvezmények ellenére is – pozitívan nyilatkoztak: az éttermek 43%-a számára a bevételek jóval kedvezőbben, további 42,5%-nak kedvezőbben alakultak ezen a napon.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó