Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Marad a fizetős hétvégi fogorvosi ügyelet Kalocsán

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2015-10-06 11:08:22

Híreinkben korábban hallhatott már arról, hogy a napokban ült le tárgyalni a kalocsai önkormányzat illetékes bizottsága a helyi körzeti fogorvosokkal.

hirdetés

hirdetés

Ennek apropóját az adta, hogy az év végén jár le a városvezetés és a gyógyítók közötti ötéves szerződés, amelynek folytatásáról egyeztettek. Ennek részeként igényként merült fel, hogy a Kalocsán évtizedek óta működő hétvégi fogászati ügyeleti rendszert a továbbiakban is tartsák fenn a fogorvosok, bár ez a gyakorlatban a Kalocsa-méretű településeken igen ritka, tekintve, hogy törvény nem kötelezi őket erre. Az ülésen elhangzott érvek és ellenérvek hátteréről, valamint a megszületett megállapodásról dr. Juhász Katalin kalocsai fogszakorvost kérdeztük.

A kép illusztráció!

A kalocsai hétvégi fogorvosi ügyelet kalocsai fenntartásával a hét végi Turmix című magazinműsorunkban részletesebben fogunk foglalkozni. A téma kapcsán dr. Juhász Katalin kalocsai fogorvos kiemelte, hogy a meglévő rendszer még mindig megtérülőbb a pácienseknek, mintha Kecskemétre kellene járniuk. Hozzátette, hogy január 1-jétől az ügyeleti rendben a jelenlegi felálláshoz képest nem érzékelnek majd változást a hozzájuk fordulók.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó