Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Már vannak, akik rendszeres utalnak a kalocsai állatvédőknek

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-09-24 11:16:15

Bár a Kalocsa határában lévő kutyamenhelyen a telt ház szinte sajnos folyamatos állapot, az utóbbi napokban azért jó híreket is kaptunk a helyi állatvédő alapítvány segítségével fenntartott létesítmény felől.

hirdetés

hirdetés

Az Összefogás Az Állatokért Alapítvány kuratóriumi elnöke nemrég arról számolt be, hogy több mint 1.7 millió forinttal járul hozzá kiadásaik fedezésére az adó egyszázalékokból befolyt felajánlás.

Békési Marianna hozzátette, hogy emellett egy korábbi felhívásukat meghallva látja, hogy többen állítottak már be kis összegű, de havi rendszerességgel számukra automatikusan átutalt összeget, amelyet ezúton is köszön.

Békési Marianna, a kalocsai Összefogás Az Állatokért Alapítvány elnöke azt is számszerűsítette, hogy mekkora az összeg, amely a „cseppenként telik meg a tenger” módszerrel érkezik számlájukra.

Hozzátette, hogy a hasonló felajánlások korábbi elmaradásában önmagukat is hibásnak vélik, ebből tanulva online felületeiken igyekeznek folyamatosan tájékoztatni támogatóikat a napi tevékenységükről.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó