Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Már gyúrnak a közlekedési versenyre a tavalyi kalocsai „ezüstérmesek”

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-04-16 12:30:00

Ebben az évben hatodik alkalommal rendezik meg a felmenő rendszerű “Közlekedik a család” vetélkedősorozatot, amelyre kalocsai forduló híján a kecskeméti megyei elődöntőre várják a jelentkezőket.

Hirdetés

Hirdetés

A programnak sem utolsó, ám komoly előzetes ismereteket igénylő tudáspróba iránt városunkból szerény az érdeklődés, annak ellenére, hogy tavaly a kalocsai Rideg család az országos második helyezésig jutott.

Az idén május 6-án tartják a megyei döntőt a kecskeméti OBI parkolójában, amelyre a www.közlekedikacsalad.hu portálon elektronikusan, vagy a megmérettetés napján személyesen ingyenes nevezhettek – tudtuk meg Tóth Zoltántól, a Kalocsai Rendőrkapitányság közlekedés-rendészeti osztályvezetőjétől.

 

A közelgő családi verseny menetéről és arról, miért jó ebben részt venni, a tavaly országos második helyig jutott Rideg család anyukáját, Ridegné Pesti Anitát kérdezte szerkesztőségünk.

Mint elárulta, már javában gyúrnak rá, hogy az idén is hozzák a legalább a tavalyi eredményt, de az sem baj, ha überelni fogják azt.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó