Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Már biztonságban vannak a Transporterek

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2015-03-13 10:40:10

A kalocsai rendőrök befejezték a nyomozást a két tolvaj és egy orgazda ellen, akik két hónap alatt tízszer akartak Volkswagent lopni.

Híreinkben is hallhatott arról, amikor 2013 májusában egy kalocsai társasház előtti parkolóból tűnt el egy tehergépkocsi, nem sokkal később pedig egy ugyancsak helyi étterem melletti parkolóból vittek el Volkswagen kisteherautót. Ugyanezen a napon a solti sportpályán is lába kélt különböző műszaki cikkeknek.

A kalocsai rendőrök beazonosították az elkövetőket két nagykátai férfi személyében, akiket a Kalocsai Járásbíróság előzetes letartóztatásba helyezett. A kihallgatások során kiderült, hogy további lopás, illetve lopás kísérlete is a számlájukra írható, számos, más kapitányságok területén történt bűncselekménnyel együtt.

A tolvaj páros a lopott autókat egy ceglédi férfinek adta tovább, akinél házkutatáskor erre bizonyítékot is találtak az egyenruhások.

Az ügyben eljáró Kalocsai Rendőrkapitányság a héten lezárta a nyomozást, az anyagot pedig továbbította a Kalocsai Járási Ügyészségnek.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó