Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Május végén jelenthetik be Kalocsa több százmilliós támogatását

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-05-03 11:40:00

Kedden tört meg a jég, amikor is térségünk valamennyi polgármestere fellélegezhetett és elkezdhetett erőt gyűjteni az újabb lendülethez.

Hirdetés

Hirdetés

Nyilvánosságra hozta ugyanis a Bács-Kiskun megyei vezetés, hogy az uniós forrásokból finanszírozandó, úgynevezett TOP-pályázati beadványok közül első körön melyek lettek győztesek.

A kalocsai járást érintő, több mint egymilliárdos bejelentést várhatóan hasonló követi a hónap végén, amelyek között valószínűsíthetően már ott lesz például a kalocsai ipari fejlesztés és a várost Foktővel összekötő kerékpárút-projekt támogatása is – nyilatkozta rádiónknak Font Sándor miniszteri fejlesztési biztos, országgyűlési képviselőnk.

 

Font Sándor, Bács-Kiskun megyei fejlesztési miniszteri biztos, parlamenti képviselőnk hangsúlyozta, hogy az első körön be nem jelentett beruházások között is több olyan van, amelyről nem hivatalosan elmondhatja, hogy a támogatottak között lesznek.

Addig viszont ezt nem lehet teljes bizonyossággal kijelenteni, amíg a kormány hivatalosan is rá nem bólint a projektekre.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó