Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Magyar királyok napja lesz a csütörtök az EFOTT-on

Szerző: Gábor János, – 2011-07-10 16:42:02

A Pepsi Nagyszínpad ellenállhatatlan programot kínál csütörtökön, hiszen a fél 6-kor kezdő Óriás után már járhatod a mezőségit a Most múlik pontosanra, a Csík zenekarral, aztán csukd be a szemed, és lásd lelki szemeiddel a Mecseki sétányokat a 30Y-nal, majd borul a színpadra a 16 tonna fekete szén! Visszatér az EFOTT-ra a Republic!



A Djuice U26 Színpad a 2. napon is kitesz magáért, már ami a metált illeti. Már-már klasszikus fellépő a fesztiválon a Superbutt, akik után például a Prosecturával, a HétköznaPI CSAlódásokkal és Green Dye-al vadulhatsz!



A Rauch Bééégető délután 3-kor Dombóvári István stand-up-istennel vár, aztán délutántól éjszakáig fogadja a deszkákon a hazai alter-vonulat legjobbjaiból az Inti Torna Illegált, a Magashegyi Underground-ot és például a The Carbonfools-t! Az éjszakai levezetés ezen a helyszínen Ludmilla vs. Palotai és a minden este jelentkező Minimal Project jóvoltából érkezik...



A tehetségkutató műsorok fanjainak a Szénsavas Kalinka Szifon Sátor egész héten kedvez. Csütörtökön a bájos Janicsák Vecával, majd az élő legenda Csepregi Évával, aki remélhetőleg nem fárad le nagyon, mert rá egy nappal már a Korona Part vendége lesz a II. Retrofesztiválunkon! Tehát aki nem ér oda az EFOTT-ra, ne hagyja ki a bulinkat a Szelidi-tó partján! "Kalinkáéknál" egyébként még jelentkezik az Ámokfutók, Cozombolis, az elmaradhatatlan Dévényi Tibi bácsi (akinek jóvoltából a mi nyerteseink is ott tombolhatnak majd az első sorban - nézd meg az I. Retrofesztivál képeit!)

Ez nyilván nem minden! EFOTT - teljes program, ITT!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó