Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Magyar Bajnok a Kalocsai SE váltója

Szerző: Mike Szilvia, – 2015-10-21 12:25:09

Október 17-én Pilisszentlélek térségében álltak rajthoz a KSE tájfutói. Ez, az országos Normáltávú Egyéni Bajnokság az év legfontosabb versenyének számít.

Hirdetés

Hirdetés

Esőtől áztatott, pilisi terep várta a versenyzőket, emellett a pályák is, az OB elvárásoknak megfelelően, igen technikásak voltak és nehéz feladat elé állították a több mint 1000 indulót. A kalocsaiak közül Dénes Orsolya 10., Rostás Anikó 9., Borbás Nándor 5., míg Dénes Zoltán a 3. helyen végzett.

Másnap ugyanitt rendezték meg az Országos Egyesületi Váltó Bajnokság, ahol nem várt Kalocsai siker született. Horváth Norbert és Szakál Péter futása után a Kalocsaiak a 7. helyen váltottak, de Borbás Nándor remek futással feljött a 3. helyre. Eztán Dénes Zoltán indulhatott, akinek egy rövid, de technikás bozótos pályarész után sikerült az élre állnia. A következő átmeneteket is sikerült hiba nélkül teljesíteni, így a pálya második felében lévő nagy emelkedőn már nem tudták utolérni őt a hegyeken edződött üldözői. Végül a KSE csapata Magyar Bajnokként állhattak a dobogó legfelső fokára.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó