Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Madonna visszatért...

Szerző: Vörös István, – 2010-11-21 20:15:03

Madonna visszatért... a Youtube-ra!

Hosszabb huzavonát követően a popzene első számú dívája ismét (legálisan is) elérhető a Youtube videó-megosztó portálon. Saját csatornáján számtalan videóklipet és élő fellépéseken rögzített anyagokat is megtekinthettek! Klikk!



Ugyan az énekesnőről készült valamennyi videó - beszéljünk itt eredeti vagy rajongók által készített felvételekről - százszámra keringett a Youtube-on, a hivatalos Madonna-csatorna szőrén szálán eltűnt. Ennek oka rendkívül drámai: valószínűleg az énekesnő kiadója (Warner Music) és a videóportál nem tudott dűlőre jutni a jogokat és az ezzel járó anyagi vonzatokat illetően, így Madonna egyszer csak (hivatalos formában) eltűnt az oldalról, sőt, a kiadó lázasan nyirbálni kezdte azokat a videókat is, melyek hivatalos hang- vagy képfelvételekből használtak fel elemeket.

Mára úgy tűnik, hogy a káosz megszűnt és az énekesnő csatornája ismét üzemel, melyen a már fellelhető több tíz videó mellé további exkluzív feltöltéseket ígérnek. Egy kifejezetten jópofa videó már elérhető, melyet a Give It 2 Me dalhoz készített vidóklip forgatási szünetében rögzítettek. Ezen a díva "youtube felhasználó" rajongóinak üzen (alább).



A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó