Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Madonna: új zenét akarok csinálni!

Szerző: Vörös István, – 2010-12-17 20:17:14

Nem mindennapi meglepetéssel készült a világ első számú popdívája rajongói számára! Madonna ugyanis az interneten üzent közösségének, miszerint készül a régen várt új stúdióalbum felvételére!



Mielőtt a sztori mélyére néznénk, ne csigázzuk a kedélyeket; lássuk mit írt az énekesnő a menedzsere, Guy Oseary twitter-oldalán!

"Immáron hivatalosan is kijelenthetem, hogy mozdulni, izzadni akarok! Új zene kell; olyan amire táncolhatok! Most épp a legbetegebb, legőrültebb, legvagányabb embereket keresem, akikkel együtt dolgoznék. Csak gondoltam, szólok..."

Ugyan Madonna nem vitte túlzásba az infóáradatot - a twitter nem is a tízoldalas filozofálások médiuma - azért mégis reménykeltő a rajongók számára, hogy maga vetette "üzenőfalra" a sorokat. Valami készül!

Eddig szóba sem jöhetett új lemez, hiszen 2008-ban jelent meg a 4 Minutes debütáló slágerrel az élen a Hard Candy album, rajta 12 új szerzeménnyel, melyek többségét Timbalanddal, Justin Timberlake-kel, a The Neptunes-ból ismert Pharrell Williams-szel és Nate \'Danja\' Hills-szel készítette az énekesnő. A tavaszi megjelenést követően két évig "sétáltatta" a korong anyagát  a nagysikerű Sticky & Sweet  turnén, mellyel egyébként Budapestre is ellátogatott tavaly (és rádiónk is tudósított a koncert helyszínéről).



A koncertkörút még véget sem ért, mikor fejest ugrott a Mocsok és bölcsesség [Madonna első saját rendezésű filmje] után soron következő mozijának a forgatásába, ahol ismét a direktor feliratú széket foglalta el. A W.E. címre keresztelt film VIII. Edward brit uralkodó és Wallis Simpson, elvált amerikai nő drámai románcát mutatja be, és a legfrissebb információk szerint jövőre kerül a mozikba, ugyanis állítólag már hónapok óta "csak" az utómunkálatokon dolgoznak.

Vagyis, most jutott ideje a dívának arra, hogy a kétéves turné és a filmforgatás után ismét zenei karrierjére koncentráljon. Ugyan a 2009-ben kiadott, Celebration best of duplalemez három új szerzeménye kapcsán megindultak a találgatások, hogy a dalokat jegyző Paul Oakenfolddal és David Guettával, aki a legutóbbi Madonna-slágert, a Revolvert remixelte, esetleg tovább fonódik a munkakapcsolat, és még egy komplett album is kikerekedhet belőle, ez másképp alakult.



Még ötletünk sincs, hogy ki lesz az említett "legőrültebb, legvagányabb" kollaborátor, de annyi bizonyos, hogy valami elkezdődött. Madonna ugyanis korábban is használta már Oseary twitter-üzenőfalát, hogy beszélgessen rajongóival, amikor például az említett Hard Candy lemez stúdiómunkálatain dolgoztak, és nem ámította kamu-sztorikkal a "tvittelőket".

Meglátjuk mi lesz, csak jöjjön az a lemez, és ha egy mód van rá, az elmúlt albumok által sugallt trendekkel ellentétben végre ne pusztán kövesse a divatot, hanem a négy Grammy díjjal honorált Ray of Light (1998), Music (2000) vagy American Life (2003) lemezek nyomán, végre diktálja azt!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó