Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Madonna és Orbit újra együtt (dolgozik)!

Szerző: Vörös István, – 2011-08-05 09:42:51

Amint arról a Korona virtuális világában az elsők között számoltunk be: a pop nagyasszonya, Madonna három év után idén várhatóan az esztendő utolsó harmadában új stúdióalbummal tér vissza a könnyűzenei palettára. Az egyik közreműködő producer személye bizonyosan Martin Solveig, most azonban kiderült, hogy a díva egy korábbi producerét is megkereste, akinek anno négy Grammy díjat köszönhetett!


Madonna és Orbit a stúdióban (1998)

A Hello című rádiós kedvencet jegyző francia DJ mellett ismét egy lemezlovas neve került nyilvánosságra, mint a készülő Madonna CD egyik munkatársa: ő pedig  William Orbit.

Elsőre talán nem sokat mond az illető neve, azonban, ha azt mondjuk, hogy ő felelt többek között olyan korábbi Madonna-slágerek hangszerelésért, mint a Frozen, Ray of Light, Nothing Really Matters, Drowned World (Substitute For Love), The Power of Goodbye,  Beautiful Stranger vagy American Pie - már tudjuk, hova tegyük az ürgét!


Egy kis múltidézés: legutóbb így sikerült a közös munka

A kilencvenes évek végén (a zenei szakma által többszörösen Grammy díjjal honorált Ray of Light albumon) és a kétezres évek elején, egyéni stílusával hódító Music lemezen is több dalt jegyzett William Orbit mint társ-szerző és producer, most ismét egy csónakban evez a sztárral - legalábbis erre engednek következtetni sejtelmes Twitter-bejegyzései, miszerint New Yorkban ment egy kis "kreatív munkát" végezni. Ezzel párhuzamosan Guy Oseary (Madonna menedzsere) is folyamatosan posztolgat a készülő lemez munkálatairól - persze csak nagyon szolidan, hiszen általában kínosan ügyel a menedzsment arra, hogy sokkal megjelenés előtt ne nagyon szivárogjanak ki infók Madonna aktuális projektjéről.

Boy George már nem volt ennyire titokzatos, aki Twitterén némi vitriolos humorral csak ennyit publikált: "Madonna és William Orbit lemezfelvételen dolgoznak New Yorkban és fel sem kértek, hogy írjak nekik néhány tuti slágert! Bolondok!" - nem is találgatnánk, miért "felejthettek el szólni", hogy ő is nézzen be...

A Madonnarama cikke nyomán írta és fordította:
Vörös István
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó