Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Madonna Benny Benassival \"vadul\"

Szerző: Vörös István, – 2011-11-07 18:49:34

Amint arról zenei híreink között már többször olvashattatok, a popdíva ismét stúdióba vonult, hogy új albummal rukkoljon elő, ami ráadásul ugyanazon kiadó gondozásában jelenik meg, amelyik Lady Gaga lemezeiért felel. A kollaborátorok között szerepel Martin Solveig, William Orbit, most pedig egy újabb DJ-kedvenc neve is napvilágot látott!



Madonna és Martin Solveig közös felvételéről már tudjuk, hogy az amerikai Super Bowl döntőn mutatják majd be, Give Me All Your Love lesz a címe és bennfentes infók szerint egy igazán pörgős, dance-dallal készül az énekesnő. Ugyanezen szerzeményt szánják a jövő tavaszra tervezett új nagylemez előfutárának is, mely a Polydor - Universal gondozásában jelenik meg. Ez mellesleg ugyanaz a kiadó, aki a díva utódjaként emlegetett Lady Gaga lemezeit is jegyzi.

Azt is tudjuk, hogy ugyanazzal a William Orbittal dolgozik együtt az énekesnő, akinek a "boszorkánykonyhájában" az 1998-ban megjelent Ray of Light lemez is készült (slágerek: Frozen, Ray of Light, Drowned World, The Power of Goodbye, Nothing Really Matters), és pályafutása során először több Grammyt is hozott Madonnának.

Most viszont egy eddig csak suttogott név került nyilvánosságra a 2012-es Madonna-album kapcsán, nevezetesen a sztár-DJ Benny Benassié, aki ugyancsak kevert egy dalt a lemezre. Állítólag egy "fergeteges dance-track" és jó eséllyel pályázik rá, hogy single-ként is kimásolják majd. A dal címe: Girls Gone Wild [Vadulnak a csajok].

Benassi és Madonna nem először találkoznak: ugyan saját szerzeményt még nem vettek fel együtt, a DJ "mindössze" remixelte Madonna 2003-as American Life című slágerét, azonban a mix végül fiókban maradt, nem úgy, mint a 2009-ben készített Benassi mix a Celebration című felvételhez, melyet a dal videóklipjéhez is felhasználtak. Ha előbb nem, jövőre meglátjuk, mit hoztak össze.



Madonna: Celebration (Benny Benassi Mix)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó