Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Lufikkal ünnepelte a KKC a 6 pontos hétvégét + GALÉRIA

Szerző: Mike Szilvia, – 2018-02-28 12:26:32

Minden tekintetben sikeres hétvégét zárt a Kalocsai KC. Egyrészt mindhárom csapata győzelmet ünnepelhetett, másrészről a klub szurkolóival összefogva segített valóra váltalni Lakatos Norbi a "Vaklufis" álmát.

Hirdetés

Hirdetés

A Kalocsai KC nem csak a pályán, társadalmi szerepvállalásban is bizonyít, mostmár sokadjára. Ez alkalommal kéziseink a "Vaklufis" amerikai útját támogatták, közösen szurkolóikkal. Lakatos Norbi San Diego-ba készül egy lufi tekerő világversenyre, amely előtt, a vasárnap a csarnokba érkező gyerekszurkolókat lufi figurákkal lepte meg. A KKC "egy álom megvalósításáért" felirattal ellátott perselyben gyűjtött össze 70 ezer forintot, amelyel Norbi útját kívánják támogatni.

További fotók ITT!

A papírforma szerint a Kaposvár után a szintén szerényebb képességekkel rendelkező Keszthely ellen játszott vasárnap a KKC. Bár a vendégek egy héttel ezelőtt megszorongatták a listavezető NEKA-t, mégis elvárt volt a győzelem, amit hoztak is a fiúk. Az első hazai meccsen teltházas lelátó előtt a mieink 19-9-es félidő után 34-18-ra verték a vendégeket, mondta Kolics János.

További fotók ITT!

Szintén első hazai mérkőzésüket játszották a KKC juniorjai. Kérdés ezen a meccsen sem volt, a Szvétek Balázs vezette ifisták 16-6-os félidő után 33-10 arányban magabiztosan nyertek, elemezte rádiónknak az edző.

És bár az egyértelmű KKC-siker a megyei bajnokságban játszó lányok meccséről is elmondható, hiszen 17-32 mellett kényszerítették térdre a Jánoshalmát, Kolics mégis arra figyelmeztet, hogy ez a teljesítmény kevés lesz a folytatásban. A mieinkre innentől kemény ellenfelek várnak, hétvégén az örökös bajnok Kiskunhalast látják majd vendégül.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó