Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

LOVASI ANDRÁS-interjú, a Partról!

Szerző: Gábor János, – 2011-06-10 15:09:13

Már napokkal ezelőtt megígértem, hogy itt is elérhetővé teszem a nem egyszerű körülmények között készült, majd megmentett, Lovasi Andrással múlt szombaton, a Belvárosi Fesztiválon készült interjút. Ma végre tényleg így lesz. A Kultúrában is teljes egészében meghallgatható majd a beszélgetés, de ott jár még hozzá pár jó dal (pl.: a búcsúkoncertről, szóval csak akkor hallgass meg minket itt, ha már türelmetlen vagy, amúgy 7 után hangolj az FM100-ra, vagy kattints az on-line adásra)!



A Kispál és a borz egykori, illetve a Kiscsillag jelenlegi frontembere sokat elárult arról, hogy miért kellett szeretett Orfűjéről Pécsre költöztetnie a családot, és hogy milyen körülmények között hívta életre 4 éve a Fishing on Orfű alternatív zenei fesztivált. Az ötlet 4 évnél idősebb, de segítség nélkül valószínűleg bele sem vágott volna. KATT a cikk alatt az első lejátszógombra!



Az interjút a finom célzás ellenére persze nem hagytam annyiban, így kiderítettem azt is, hogy az énekes miért érzi tanulságosnak, sőt megtisztelőnek, hogy a Budapest Bárban játszhat, vagy hogy közös produkciókon dolgozhatott a Csík zenekarral, illetve miképpen újulhatott meg ő maga, általuk. Szóba kerül még az is, hogy mi váltotta ki közvetlenül a Kispál és a borz tavalyi búcsúját. Meglepő, de nem ők akarták, inkább kénytelenek voltak feloszlani! De mindezek előtt még a Megadó Kiadó munkájáról és a megítélése szerint nagyon különleges új pártfogoltról, a két hete a Kultúrában hallott Szabó Balázs Bandről is beszélt, valamint arról, hogy pont azért kell CD-ket készíteni, mert valójában nem éri meg – egyelőre… KATT a második lejátszógombra!


Még a "kispálos" időkben: Kispál András, Lovasi András, Dióssy D. Ákos (balról jobbra)

7 után a Kultúrában még megkapod a beszélgetéshez a Kispál tavalyi búcsúkoncertjéről a Zár az égboltot is - igazi csemege lesz az élő felvétel! Ne feledd, hogy András a Kiscsillag élén ott lesz a szolnoki EFOTT-on, ahová jóvoltunkból Te is mehetsz, ha jövő pénteken itt leszel a Korona Parton, az első Retrofesztiválon!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó